Ekonomika
Ing. Michal Tezour - daňový poradca
Posledná úprava: 22.1.2024 08:30
Približný čas čítania: 1 minúta

Prečo sa oplatí mať dobrého právnika

PREČO SA OPLATÍ MAŤ DOBRÉHO PRÁVNIKA

Založili ste si sro-čku alebo podnikáte už dlhší čas? Pokryte si aj právne služby! 
Mať dobrého právnika sa naozaj oplatí. Prečítajte si prečo! 

Právnik Vám vypracuje dôkladnú zmluvnú dokumentáciu, ktorá riadne zadefinuje vaše i zákazníkove práva a povinnosti. Budete mať istotu pri rôznych transakciách, že zmluva je v poriadku. 

Potrebujete poradiť? Žiadny problém! Poriadny právnik Vám poskytne právne poradenstvo, pri ktorom budete mať istotu, že riešenie je v súlade so zákonom a vyhnete sa tak zbytočným nepríjemným situáciám a problémy vyriešite nielen jednoducho ale hlavne správne. 

Ocitli ste sa v situácii, ktorá si vyžaduje súdny spor? Právnik Vás zastúpi! Zastupovanie pri súdnych sporoch si vyžaduje odbornú argumentáciu, dokonalú znalosť a naštudovanie si problematiky. Napríklad aj často vyhľadávanú oblasť vymáhanie pohľadávok tak budete mať pod kontrolou. 

Chcete predať vašu sročku? Darovať podiel či majetok? Alebo si rozdeliť či zlúčiť spoločnosť? Možností je veľa! Pri každej Vám dobrý právnik ukáže tú správnu a najvýhodnejšiu možnosť

Hľadáte právnika, ktorý toto všetko spĺňa? Advokátska kancelária 4JUSTICE je tá správna voľba! Viac na: https://www.4justice.sk/